Internationale handel

Heeft u hulp nodig bij het regelen en coördineren van internationale handel van producten vanuit uw bedrijf? Wake Up is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in internationale handel en internationaal ondernemen. Wij hebben uitgebreide kennis opgebouwd over alle logistieke, financiële en economische facetten van dit terrein. Bovendien hebben we een uitgebreid track-record opgebouwd van uiteenlopende, unieke producten van onze opdrachtgevers. Wilt u succesvol internationaal ondernemen? Dan staat het team van Wake Up voor u klaar.

Vragen? Neem contact op!

Onze werkwijze om uw internationale handel perfect op orde te krijgen

Stelt u zich voor: u wilt spullen inkopen voor uw webwinkel en u heeft producten in het buitenland gevonden die uw webshop zeker een boost zullen geven. Maar dan komen er flink wat vragen op: hoe vind ik betrouwbare fabrikanten? Hoe regel ik de distributie? Hoe zorg ik ervoor dat de kwaliteit te allen tijde bewaakt wordt? De specialisten van Wake Up weten raad met al uw vraagstukken, welke dit ook zijn, op het gebied van internationale handel en internationaal ondernemen. Wij hebben een groot en stabiel internationaal netwerk opgebouwd en weten zo welke fabrikanten het meest betrouwbaar zijn. Dit geldt voor Europese, maar zeker ook voor Aziatische fabrikanten en producenten. Wilt u een private label ontwikkelen of een heel nieuw product op de internationale markt brengen? Ook hierin ondersteunen we u van A tot Z.

Selecteer de diensten die u nodig heeft of kies voor een complete service

Of het nu gaat om zakelijk importeren uit China of het uitbesteden van productie in dit of een ander Aziatisch land, het team van Wake Up heeft voor u de juiste oplossingen op maat. Vanuit onze vier kantoren in Azië en onze twee kantoren in Europa begeleiden en adviseren we kleine en grote opdrachtgevers op het gebied van internationale handel, zodat zij op internationaal niveau succesvol kunnen ondernemen. U selecteert diensten uit ons uitgebreide pakket die u nodig heeft, maar u kunt ook kiezen voor een End-to-End service van Wake Up. Wij zijn benieuwd naar uw plannen en ideeën om internationaal te ondernemen! Neem contact op door te bellen naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!