Zorgeloos spullen inkopen voor uw webwinkel

Wilt u spullen inkopen voor uw webwinkel en zoekt u hiervoor betrouwbare buitenlandse leveranciers? Wake Up helpt u graag bij het uitbreiden van uw webshop door de juiste leveranciers te selecteren en gedegen advies te geven over alle fases van het inkoopproces. We geven duidelijkheid over de kosten en wat voor invloed deze hebben op uw verkoop. U kunt rekenen op een complete service, waarmee u uw webwinkel professioneel en actueel houdt.

Vragen? Neem contact op!

In het buitenland spullen inkopen voor uw webwinkel? Wij zijn u graag van dienst

Het komt vaak voor dat eigenaren van een webwinkel spullen willen inkopen in het buitenland. Hier zijn vaak de productiekosten lager en transport gaat tegenwoordig vliegensvlug. Naast het feit dat u graag unieke producten van kwaliteit wilt verkopen, wilt u ook dat fabrikanten en leveranciers betrouwbaar zijn. Wake Up is gevestigd in vier kantoren in Azië en in twee kantoren in Europa. Vanuit hier coördineren wij ons uitgebreide netwerk. U kunt dus rekenen op een efficiënte service, vooral omdat wij al meer dan 30 jaar voor vele opdrachtgevers werken.

Een End-to-End service en diensten op maat

We bieden een End-to-End service aan wanneer u spullen wilt inkopen voor uw webwinkel, of andere plannen heeft op het gebied van internationale inkoop. Wilt u importeren uit Azië? Bent u al volop bezig met een webwinkel maar heeft u nog een eigen merk nodig? Laat het ons weten en wij gaan met u aan de slag! Bel naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier op de website in. Vragen beantwoorden wij uiteraard graag.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!