Private label

Het opzetten van een private label, bijvoorbeeld voor verpakkingen of voor u als retailer, is een vak apart. U heeft vast al een idee voor een private label op uw producten, maar u heeft nog niet de juiste partner gevonden om het professioneel in de praktijk te brengen. Het kan ook zijn dat u wilt inkopen in China en een private label wilt koppelen aan de ingekochte producten bij een Chinese producent. Wake Up is de ideale partij als het gaat om productontwikkeling en alle facetten daarvan. We bieden een End-to-End service aan die een compleet of op maat samengesteld dienstenpakket bevat. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vragen? Neem contact op!

Een private label voor u als retailer

We gaan klantgericht te werk om uw private label te ontwikkelen, bijvoorbeeld voor u als (online) retailer. Wij hebben dan ook ervaring met vele soorten producten en hebben met diverse opdrachtgevers samengewerkt. Koopt u goederen in in China en wilt u een private label toepassen voor uw unieke product, dan zijn wij graag uw partner. Wij hebben de afgelopen 30 jaar een uitgebreid track-record opgebouwd bestaande uit een groot aantal verschillende unieke producten voor vele opdrachtgevers. Daarnaast staan wij nauw in contact met de producent in China of een ander Aziatisch land wanneer u producten heeft ingekocht, waardoor u weet waar u aan toe bent wanneer u een private label laat ontwikkelen.

Bij bieden alles aan op het gebied van productontwikkeling

Zeker wanneer u, bijvoorbeeld als retailer, op internationaal niveau opereert, is een betrouwbare en deskundige partner als Wake Up een aanrader. Heeft u ideeën over nieuw producten en zoekt u een partij die veel verstand heeft van productontwikkeling, waar een private label een wezenlijk onderdeel van is? Dan gaan wij graag met u in gesprek. We selecteren samen met u de diensten die u nodig heeft, bijvoorbeeld R&D, distributie en het outsourcen van de productie. Met een begeleiding van A tot Z komen we met u tot een passende oplossing.

De kwaliteiten van ons team

Vanuit onze vier kantoren in Azië en twee in Europa werken wij aan de projecten van onze opdrachtgevers, altijd oplossingsgericht en in nauwe samenwerking met u als ondernemer. Zo houdt u zich verder bezig met uw ‘core-business’ én ontwikkelt u nieuwe producten met een private label, die u snel op uw eigen verpakkingen herkenbaar zult maken. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën! Neem contact op door te bellen naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!