Worldwide buying

Met onze ervaring, kantoren in Azië, manier van werken zijn wij in volledige controle over het wereldwijde inkoopproces.

Sourcing

Ons sourcing kantoor selecteert de beste fabrikanten, waar ook te wereld.

Factory audits

Wij doen, onaangekondigde, audits bij fabrieken waar wij zaken doen. Deze rapportages delen wij met onze relaties.

Social audits

Tijdens de “factory audits” kijken we of de sociale aspecten volgens onze standaarden zijn en worden nageleefd. Alle fabrieken waar wij mee werken zijn verplicht onze Code of Conduct tekenen.

Order management

Wij hebben zelf een systeem ontwikkeld om, samen met onze collega’s in Azië, orders nauwlettend in de gaten te houden.

Quality Control

Er gaat geen zending uit de fabrieken weg zonder dat deze uitvoerig door ons gecontroleerd is en voldoet aan alle meest recente wet en regelgeving.
Body & Fit

Wake Up levert al jaren al onze private label non-food artikelen. Ze communiceren snel en werken transparant.

Ontdek Logistics management
Neem contact op!

Logistics management

Wij zorgen dat de producten on onze opdrachtgevers op een afgesproken plaats op een afgesproken tijd zijn. Waar ook te wereld, op welke manier dan ook.

Production planning

Met behulp van de modernste systemen zijn wij in staat producties goed te plannen.

Transportation

Wij maken gebruik van alle mogelijke logistieke oplossingen om de goederen op de gewenste plaats en tijd te krijgen.

Stock control

Voor sommige opdrachtgevers houden wij producten, die we voor hen geproduceerd en geïmporteerd hebben op, op voorraad. Met behulp van goede forecasts zorgen wij dat er nooit “nee” verkocht kan worden en er altijd genoeg voorraad is.

Order picking

In onze magazijnen worden de opdrachten volledig automatisch “gepickt” en verpakt.

Dropshipments

Door de vele dropshipments die wij verzenden hebben wij scherpe tarieven bij de postaanbieders.
Beter Bed

Via Wake Up we have been buying our products directly in Asia for years. Wake Up takes care of the entire purchase process.

‘Wordwide buying’ is de ideale kans om uw bedrijf te laten groeien. Wake Up beschikt over vele internationale connecties voor de inkoop van uw producten. Daarbij weten we de beste prijs-kwaliteitverhouding op te zoeken en baseren we ons op erkende certificaten. Bij ‘worldwide buying’ gaat ons sourcing team op zoek naar de beste fabrikanten in de wereld. Hiervan maken wij een uitgebreid verslag, zodat we in overleg met u de beste keuze kunnen maken.

Met ‘worldwide buying’ grijpt u naar de beste kansen

Met ‘worldwide buying’ willen we uiteraard voor de beste producten gaan. Zo voeren we regelmatig onaangekondigde factory en social audits uit bij fabrieken waar we zaken mee doen. Dit rapporteren we aan onze klanten zodat zij continu op de hoogte zijn van de omstandigheden waaronder hun producten worden vervaardigd. Op deze manier wordt importeren uit Azië een zorgeloos proces voor u. Via ons ordermanagementsysteem zorgen wij dat alles in orde is qua kwaliteit en legaliteit. Door onze end-to-end service nemen wij de zorgen volledig uit handen waardoor u zich kunt focussen op de core business van uw bedrijf.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Zou u graag beroep willen doen op ons worldwide buying netwerk of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan vandaag nog contact op met onze medewerkers door te bellen naar +31 (0)30 697 32 40. Zij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!