Over Wake Up

Het mede ontwikkelen van nieuwe producten, selecteren van leveranciers, het toezicht houden op de productie, kwaliteitscontrole, transport, opslag en distributie: Wake Up International kan alles verzorgen.

Met vijf kantoren in Azië en ons hoofdkantoor in Zeist, zijn wij in staat de beste condities voor uw producten te realiseren en de kwaliteit te waarborgen. Wat het product ook is, wij regelen het!

Ons familiebedrijf startte in de jaren 70 en richtte zich aanvankelijk op bijouterieën voor de modewereld.

Via postorderbedrijven zijn wij in de wereld van de premiums terecht te komen, omdat wij de weg goed kenden in Azië. De laatste 15 jaar hebben wij ons meer ontwikkeld als end-to-end handelsorganisatie.

Onze drang naar perfectie heeft er voor gezorgd dat we continu bezig zijn met kwaliteitswaarborging, certificering- en wetgeving. Als wij producten importeren is dat onze verantwoordelijkheid. Net zoals het onze verantwoordelijkheid is dat alles milieubewust gebeurt en dat er sprake is van goede arbeidsomstandigheden.

Onze dienstverlening is volledig transparant. U weet waar en tegen welke prijs we producten voor u kopen.

Tot op de dag van vandaag is Wake Up International de oren en ogen van onze opdrachtgevers in Azië.

Onze kracht

30 jaar ervaring

In meer dan 30 jaar hebben we een uitgebreid track-record opgebouwd van een groot aantal verschillende unieke producten voor vele opdrachtgevers. Ook hebben wij in deze periode een uitgebreid netwerk opgebouwd bij een groot aantal betrouwbare fabrikanten. Wij zijn een graag geziene partner, voor zowel onze opdrachtgevers en onze fabrikanten.

Wereldwijd netwerk

Met behulp van onze eigen kantoren, 4 in Azië en 2 in Europa, en onze partners in Amerika zijn wij in staat een internationale End-to-End service aan te bieden. Van idee voor het ontwikkelen van een nieuw product tot en met het leveren van een succesvol product aan de uiteindelijke klant.

Kwalitatieve producten

De reputatie van onze opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Het grootste gedeelte van onze tijd besteden wij dan ook aan het controleren en bewaken van de productkwaliteit. Er gaat geen zending uit de fabrieken weg zonder dat deze uitvoerig door ons gecontroleerd is en voldoet aan alle meest recente wet en regelgeving.

Service

Wat ons écht onderscheidend maakt is de verregaande persoonlijke dienstverlening die wij bieden. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die uw projecten van A tot Z begeleidt. Het meest belangrijk is, en blijft, dat we doen wat we beloven en verder gaan waar een ander stopt.

Onze Missie

Bij Wake Up ontzorgen wij bedrijven bij productontwikkeling, wereldwijd inkopen en logistiek management. Kwaliteit, transparantie en snelheid staan daarbij voorop.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Een selectie van onze opdrachtgevers

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!