Organisatie

Wake Up wil van betekenis zijn en samen vooruitgang realiseren. Die gedrevenheid komt voort uit het feit dat Wake Up International een familiebedrijf is; stabiel, kwaliteit- en relatiegericht, met focus op continuïteit, vooruitgang en groei in de breedste zin van het woord.

Er is een grote mate van nieuwsgierigheid en drive om te innoveren, met name op productgebied. Vanuit inmiddels vijf kantoren in Azië en het hoofdkantoor in Zeist is Wake Up International in staat de beste condities voor producten te realiseren en de kwaliteit te waarborgen. Wat het product ook is en volledig transparant, zelfs wat prijs betreft.

Kwaliteitswaarborging, certificering- en wetgeving en het dragen van de verantwoordelijkheid voor importproducten zijn een vanzelfsprekendheid. Net als de verantwoordelijkheid dat er milieubewust en onder goede arbeidsomstandigheden gewerkt wordt. Wake Up doet het goed of doet het niet.

“Als familiebedrijf met kennis van en passie voor de internationale handel maken we de wereld een stukje kleiner. De combinatie van wie we zijn (open, familiair en jong van geest), het gevoel voor wat de markt nodig heeft en de ervaring van de afgelopen decennia heeft ons veel gebracht. We bouwen gestaag door aan onze dienstverlening en reikwijdte, waarbij we plezier beleven aan het realiseren van de uitdagingen die de internationale handel met zich meebrengt.”

Onze kracht

30 jaar ervaring

In meer dan 30 jaar hebben we een uitgebreid track-record opgebouwd van een groot aantal verschillende unieke producten voor vele opdrachtgevers. Ook hebben wij in deze periode een uitgebreid netwerk opgebouwd bij een groot aantal betrouwbare fabrikanten. Wij zijn een graag geziene partner, voor zowel onze opdrachtgevers en onze fabrikanten.

Wereldwijd netwerk

Met behulp van onze eigen kantoren, 4 in Azië en 2 in Europa, en onze partners in Amerika zijn wij in staat een internationale End-to-End service aan te bieden. Van idee voor het ontwikkelen van een nieuw product tot en met het leveren van een succesvol product aan de uiteindelijke opdrachtgever.

Kwalitatieve producten

De reputatie van onze opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Het grootste gedeelte van onze tijd besteden wij dan ook aan het controleren en bewaken van de productkwaliteit. Er gaat geen zending uit de fabrieken weg zonder dat deze uitvoerig door ons gecontroleerd is en voldoet aan alle meest recente wet en regelgeving.

Service

Wat ons écht onderscheidend maakt is de verregaande persoonlijke dienstverlening die wij bieden. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die uw projecten van A tot Z begeleidt. Het meest belangrijk is, en blijft, dat we doen wat we beloven en verder gaan waar een ander stopt.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Een selectie van onze opdrachtgevers

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!