End-to-end service

Met onze eigen kantoren in Europa en Azië zijn wij in staat onze relaties volledig te ontzorgen in productontwikkeling, inkoop en logistieke oplossingen. Hierdoor kunnen ze zich meer richten op hun “core business”. 

End-to-end service betekent dat we het gehele productieproces van uw bedrijf uit handen kunnen nemen en begeleiden. Denk hierbij aan het ontwikkelen van producten, maar ook ondersteuning op het gebied van inkoop en logistiek. Door u hierin actief mee te helpen kunt u zich focussen op uw core business. Bij Wake Up werken gespecialiseerde mensen die zowel werkzaam zijn in onze kantoren in Europa als in Azië.

Een end-to-end service op maat gemaakt voor uw bedrijf

Omdat wij continu streven naar perfectie, zorgen we ervoor dat onze end-to-end service voor u op maat wordt ontwikkeld. De focus ligt hierbij op het waarborgen van kwaliteit. Samen met u zoeken we naar de meest geschikte producenten die aansluiten bij uw wensen. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we perfect waar te zoeken. Daarnaast kijken we samen met u hoe we het beste product kunnen ontwikkelen. Een efficiënt en doeltreffend logistiek management mag niet ontbreken in onze end-to-end service.

Kom eens langs!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen wij het beste aangeven wat onze toegevoegde waarde voor uw vraagstuk is.

Bel ons op het telefoonnummer +31 (0)30 697 32 40.

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!