Zakelijk importeren uit China

Wanneer u zakelijk producten wilt importeren uit China, staan wij van Wake Up voor u klaar. Al meer dan 30 jaar doen wij zaken in en met China. In al die jaren hebben wij een uitgebreid track-record opgebouwd van veel verschillende unieke producten en hebben wij contact met een groot aantal betrouwbare fabrikanten en leveranciers in China. Of u nu het gehele ontwikkelingsproces van ontwikkeling en productie tot verpakking en verzending door ons wilt laten verzorgen, of slechts één onderdeel; op ons kunt u vertrouwen.

Vragen? Neem contact op!

Eenvoudig zakelijk goederen importeren uit China

Zaken doen in of met China is door ons internationale netwerk geen enkel probleem. Wij hebben vier kantoren in Azië, waar onze deskundige collega’s dagelijks met veel enthousiasme voor onze opdrachtgevers aan de slag gaan. Niet alleen kunnen wij hierdoor gemakkelijk een goede leverancier vinden voor uw product, door onze kantoren in Azië kunnen wij ook de productontwikkeling in de gaten houden en de kwaliteit bewaken. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van productieprocessen die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving en uitgebreide productcertificering. Zo kunt u gemakkelijk en zorgeloos zakelijk diverse producten importeren uit China.

Zaken doen in China biedt u vele voordelen

Wij kunnen voor u zakelijk goederen importeren uit China, maar u kunt ook de productie van producten in dit land door ons laten verzorgen. Produceren in China biedt u vele voordelen. Niet voor niets is outsourcing tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de internationale handel. Door producten te laten produceren in China is uw kostprijs lager en de efficiëntie hoger. U hoeft zelf bijvoorbeeld niet te investeren in productieruimtes, wat geld bespaart. Zonder een deskundige mediator is het echter lastig om goed contact te houden met uw producent of leverancier in China en zaken te doen in of met dit land. Schakel daarom de hulp in van onze ervaren professionals. Dan verloopt de communicatie en de productie zeker gesmeerd en kunt u eenvoudig zakelijk artikelen importeren uit China.

In welke diensten bent u geïnteresseerd?

Wilt u geen goederen laten produceren in China, maar enkel zaken doen met dit land door er zakelijk producten uit te importeren? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij vinden in China de ideale leverancier voor u en kunnen eventueel het transport en de opslag van goederen voor u regelen. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)30 697 32 40 of vul ons online contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!