Zakelijk importeren uit China

Zakelijk producten importeren uit China wordt door onze kennis en ervaring heel gemakkelijk. Kies voor onze complete service of een specifieke dienst.

Wilt u zakelijk producten importeren uit China dan staan wij van Wake Up voor u klaar. Al meer dan 30 jaar doen wij zaken in en met China. In al die jaren hebben wij een uitgebreid track record opgebouwd van veel verschillende unieke producten en goede contacten met een groot aantal betrouwbare fabrikanten en leveranciers in China. Of u nu het gehele ontwikkelingsproces van ontwikkeling en productie tot verpakking en verzending door ons wilt laten verzorgen of slechts één onderdeel: op ons kunt u vertrouwen.  

Eenvoudig zakelijk goederen importeren uit China

Zaken doen in China is door ons internationale netwerk geen enkel probleem. Wij hebben vier kantoren in Azië, waar onze deskundige collega’s dagelijks met veel enthousiasme voor onze opdrachtgevers aan de slag gaan. Een goede leverancier vinden voor uw product is ons zeker toevertrouwd. En vanuit onze kantoren in Azië kunnen wij ook de productontwikkeling goed in de gaten houden en de kwaliteit bewaken. Daarmee bent u bij ons verzekerd van productieprocessen die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving en uitgebreide productcertificering. Zo kunt u gemakkelijk en zorgeloos zakelijk producten importeren uit China. 

Zaken doen in China biedt u vele voordelen

Wij kunnen voor u Goederen importeren uit China, maar u kunt ook de productie in dit land door ons laten verzorgen. Dergelijke outsourcing biedt vele voordelen en daarom wordt het steeds meer toegepast in de internationale handel. Producten laten vervaardigen in China maakt uw kostprijs lager en de efficiëntie hoger. U hoeft zelf bijvoorbeeld niet te investeren in productieruimtes en personeel, wat kosten en kopzorgen reduceert tot een minimum. 
Zonder een deskundige ter plaatse is het echter lastig om goed contact te houden met een producent of leverancier in China en zaken te doen in dit land. Schakel daarom de hulp in van onze ervaren professionals. Dan verloopt de communicatie en de productie zeker gesmeerd en kunt u eenvoudig zakelijk producten laten maken China.  

In welke diensten bent u geïnteresseerd?

Wilt u geen goederen laten produceren in China, maar er enkel producten uit importeren? Ook dat is mogelijk met onze hulp. Wij vinden in China de ideale leverancier voor u en regelen desgewenst het transport en de opslag van goederen. Heeft u interesse in onze diensten of vragen? Bel dan naar +31 (0)30 697 32 40 of vul ons online contactformulier in. 

Onze kracht

35 jaar ervaring

In meer dan 35 jaar hebben we een uitgebreid track-record opgebouwd van een groot aantal verschillende unieke producten voor vele opdrachtgevers. Ook hebben wij in deze periode een uitgebreid netwerk opgebouwd bij een groot aantal betrouwbare fabrikanten. Wij zijn een graag geziene partner, voor zowel onze opdrachtgevers en onze fabrikanten.

Wereldwijd netwerk

Met behulp van onze eigen kantoren, 5 in Azië en 1 in Europa, en onze partners in Amerika zijn wij in staat een internationale End-to-End service aan te bieden. Van idee voor het ontwikkelen van een nieuw product tot en met het leveren van een succesvol product aan de uiteindelijke opdrachtgever.

Kwalitatieve producten

De reputatie van onze opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Het grootste gedeelte van onze tijd besteden wij dan ook aan het controleren en bewaken van de productkwaliteit. Er gaat geen zending uit de fabrieken weg zonder dat deze uitvoerig door ons gecontroleerd is en voldoet aan alle meest recente wet en regelgeving.

Service

Wat ons écht onderscheidend maakt is de verregaande persoonlijke dienstverlening die wij bieden. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die uw projecten van A tot Z begeleidt. Het meest belangrijk is, en blijft, dat we doen wat we beloven en verder gaan waar een ander stopt.

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!