Een internationale handels- en inkooporganisatie met een End-to-End service

Wake Up is een inkooporganisatie die dienstenpakketten aanbiedt, afgestemd op de wensen en behoeften van u als opdrachtgever. Over het algemeen zijn we een handelsorganisatie die alle elementen van het handelsproces regelt en uitvoert. Heeft u bijvoorbeeld een handelsagent nodig in China of een ander Aziatisch land? Dan schakelt u het team van Wake Up in. Vanuit onze vier kantoren in Azië fungeren we als handels- en inkooporganisatie voor uw inkoop en/of productie. Wij bieden bovendien een End-to-End dienstenpakket aan dat u als opdrachtgever volledig ontzorgt in de productieontwikkeling en het productieproces.

Vragen? Neem contact op!

De diensten van onze handels- en inkooporganisatie

U heeft een handelsagent in China nodig wanneer u bijvoorbeeld producten in dit land wilt inkopen, outsourcing wilt toepassen of producten wilt laten importeren. Er komt vaak uitgebreide wet- en regelgeving bij kijken en een ervaren inkoop- en handelsorganisatie is daarom een must. Een samenwerking tussen u en ons is klantgericht en persoonlijk; u heeft een vast contactpersoon, bijvoorbeeld de handelsagent in China, die u kunt bereiken wanneer nodig. We werken oplossingsgericht en proactief. Zoekt u een inkooporganisatie die de beste fabrikanten selecteert, een handelsorganisatie die regelmatig kwaliteitscontroles inzet en de orders efficiënt en betrouwbaar afhandelt? Dan is Wake Up de partij die u zoekt.

Wat wilt u dat wij voor u regelen?

U als opdrachtgever kiest zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. U kunt bijvoorbeeld een handelsorganisatie nodig hebben die de complete ‘supply chain’ regelt, of een inkooporganisatie die producten van de hoogste kwaliteit zoekt in verre werelddelen. Tevens houden wij ons actief bezig met productontwikkeling en het managen van de logistieke processen. Of onze handelsagent in bijvoorbeeld China of een ander Aziatisch land nu één aspect moet coördineren of juist het hele proces van A tot Z moet regelen, wij maken het voor u mogelijk. Veel opdrachtgevers hebben wij met succes ondersteund met hun producten. Neem contact op en maak uw wensen kenbaar. Bel naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!