Kwaliteitscontrole van uw productie in China

Een kwaliteitscontrole van uw productie in China is van groot belang als u uw productie heeft uitbesteed. U onderneemt vanaf een grote afstand en daardoor heeft u niet altijd zicht op de gang van zaken in dit land. Het team van Wake Up staat klaar om een grondige en betrouwbare kwaliteitscontrole van uw productie in China uit te voeren. Daarnaast bieden wij nog veel meer andere services die uw outsourcingproject in China tot een succes maken. Vanuit onze drie kantoren in dit land kunnen wij veel voor u betekenen.

Vragen? Neem contact op!

Hoe voeren wij de kwaliteitscontrole van uw productie uit?

Of u nu uw productie heeft uitbesteed naar China of een ander Aziatisch land, een kwaliteitscontrole van Wake Up is altijd nauwkeurig, consequent en zeer betrouwbaar. Door middel van audits in fabrieken, hebben wij perfect zicht op het productieproces. Er gaat geen zending de deur voordat wij zeker zijn van een uitstekende kwaliteit. Hieronder valt ook een geldige productcertificering, zodat u in het thuisland van uw bedrijf niet tegen onverwachte zaken aan loopt.

Een complete service of een service op maat?

De kwaliteitscontrole van uw productie in China is een onderdeel van een uitgebreid dienstenpakket dat Wake Up aanbiedt. Wij zijn namelijk ook graag uw partner als het gaat om productontwikkeling en wereldwijd inkopen. Het is mogelijk dat u maar een deel van uw project, zoals R&D en distributie, wilt overlaten aan ons, maar ook dat u voor de complete End-to-End service kiest. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben voor iedere opdrachtgever een passende oplossing. Neem contact op door te bellen naar +31 (0)30 697 32 40, of vul het contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!