Inkopen in China

Wilt u producten inkopen in China en wilt u er zeker van zijn dat het gehele proces vlot en probleemloos verloopt? Schakel dan de diensten van Wake Up in. Ons team is van alle markten thuis als het gaat over inkopen in China of in andere Aziatisch landen. Met onze vier kantoren in Azië, namelijk in China en Vietnam, werken we met ons eigen ervaren en getrainde personeel aan de projecten van onze opdrachtgevers. Wij bieden u graag een service op maat aan om succesvol uit China in te kopen.

Vragen? Neem contact op!

Van welke services maakt u gebruik wanneer u wilt inkopen in China?

Bij inkoop uit het buitenland, zeker uit landen als China, komt veel kijken. Niet iedere ondernemer heeft de kennis paraat over bijvoorbeeld productie en logistiek. Daarom houden wij de wet- en regelgeving omtrent inkopen in Aziatische landen als China goed in de gaten. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat producten kwalitatief goed zijn geproduceerd, onder meer door het auditen van fabrieken. Ook regelen en controleren we geldige certificering van producten. Hulp nodig bij het ontwikkelen van een private label voor uw groothandel waarmee u de producten uit China op de markt kunt brengen? Ook hiermee helpen we u graag.

Neem contact op voor een complete service

Wanneer u goederen wilt inkopen in en importeren uit China, bieden wij een zogenaamde End-to-End service aan. Van A tot Z begeleiden en adviseren we u bij het inkoopproces. We werken hierbij bovendien proactief en klantgericht. U heeft dus altijd een vast contactpersoon die u kunt bereiken en die goed op de hoogte is van de actuele status van de inkoop. Eventuele problemen worden voorkomen en wanneer deze zich voordoen, worden ze snel opgelost. Neem contact met ons op en maak uw wensen en ideeën kenbaar! Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Bel naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!