Inkopen in China

Wilt u goederen inkopen in China en op de markt brengen? Wij adviseren en begeleiden u zoals u het wilt. Kies de diensten waar u gebruik van wilt maken.

Wilt u producten inkopen in China en wilt u er zeker van zijn dat het gehele proces vlot en probleemloos verloopt? Schakel dan de diensten van Wake Up in. Ons team is van alle markten thuis als het gaat over inkopen in China of andere Aziatisch landen. Met onze vier kantoren in Azië, namelijk in China en Vietnam, werken we met ons eigen ervaren en getrainde personeel aan de projecten van onze opdrachtgevers. Wij bieden u graag een service op maat aan om succesvol in China in te kopen. 

Van welke services maakt u gebruik wanneer u wilt inkopen in China?

Bij inkoop uit het buitenland, zeker uit landen als China, komt veel kijken. Niet iedere ondernemer heeft de kennis paraat over bijvoorbeeld productie en logistiek. Daarom houden wij de wet- en regelgeving omtrent inkopen in Aziatische landen als China goed in de gaten. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat producten kwalitatief goed zijn vervaardigd, onder meer door het auditen van fabrieken. Ook regelen en controleren we geldige certificering van producten. Hulp nodig bij het ontwikkelen van een private label voor uw groothandel waarmee u de producten uit China op de Europese markt kunt brengen? Ook hiermee helpen we u graag. 

Neem contact op voor een complete service

Wanneer u goederen wilt inkopen in en importeren uit China, bieden wij End-to-End service. Van A tot Z begeleiden en adviseren we u bij het inkoopproces. We werken hierbij bovendien proactief en klantgericht. U heeft dus altijd een vast contactpersoon die u kunt bereiken en die goed op de hoogte is van de actuele status van de inkoop. Eventuele problemen worden voorkomen en wanneer deze zich voordoen, worden ze snel opgelost.  
Neem contact met ons op en maak uw wensen en ideeën kenbaar! Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Bel naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier in. 

Onze kracht

35 jaar ervaring

In meer dan 35 jaar hebben we een uitgebreid track-record opgebouwd van een groot aantal verschillende unieke producten voor vele opdrachtgevers. Ook hebben wij in deze periode een uitgebreid netwerk opgebouwd bij een groot aantal betrouwbare fabrikanten. Wij zijn een graag geziene partner, voor zowel onze opdrachtgevers en onze fabrikanten.

Wereldwijd netwerk

Met behulp van onze eigen kantoren, 5 in Azië en 1 in Europa, en onze partners in Amerika zijn wij in staat een internationale End-to-End service aan te bieden. Van idee voor het ontwikkelen van een nieuw product tot en met het leveren van een succesvol product aan de uiteindelijke opdrachtgever.

Kwalitatieve producten

De reputatie van onze opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Het grootste gedeelte van onze tijd besteden wij dan ook aan het controleren en bewaken van de productkwaliteit. Er gaat geen zending uit de fabrieken weg zonder dat deze uitvoerig door ons gecontroleerd is en voldoet aan alle meest recente wet en regelgeving.

Service

Wat ons écht onderscheidend maakt is de verregaande persoonlijke dienstverlening die wij bieden. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die uw projecten van A tot Z begeleidt. Het meest belangrijk is, en blijft, dat we doen wat we beloven en verder gaan waar een ander stopt.

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!