Voor uw groothandel kunt u professioneel labels laten ontwikkelen

Het team van Wake Up staat met enthousiasme voor uw groothandel klaar wanneer u eigen labels nodig heeft. Wij bieden een persoonlijke dienstverlening aan allerlei soorten bedrijven, van klein naar groot, die hulp nodig hebben bij productontwikkeling. Uiteraard gaat alles in samenwerking met u; wij geven advies op het juiste moment en beslissen niets zonder uw goedkeuring. Ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn wanneer u unieke labels wilt ontwikkelen voor uw groothandel.

Vragen? Neem contact op!

Een groothandel met eigen labels is belangrijk

Eigen labels zijn nodig om een groothandel herkenbaar te maken en een identiteit te geven. Dit kan voor een fysieke winkel, maar zeker ook voor een webshop gelden. Wanneer groothandelaren ervoor kiezen om hun productie uit te besteden aan bijvoorbeeld Chinese fabrikanten, zodat ze kunnen focussen op hun ‘core-business’, dan kiezen ze vaak ook voor een private label. Zowel in de ontwikkeling van een product als de outsourcing ondersteunen wij u van A tot Z. Dat is de kracht van onze End-to-End service.

Selecteer uw diensten zelf of kies voor een complete dienstverlening

Of u nu een retailer bent of producten wilt inkopen voor uw online groothandel, wij voorzien u van een professionele werkwijze voor de ontwikkeling van labels. U kiest zelf de diensten die u nodig heeft, voor welke producten dan ook. U maakt het zo compleet als u wilt en Wake Up pakt uw project zeer gericht aan. Geef uw wensen en ideeën aan ons door! Bel naar +31 (0)30 697 32 40, of vul het contactformulier op de website in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!