Outsourcen

Wilt u de productie of delen van het productieproces outsourcen aan buitenlandse fabrikanten? Dan ondersteunt Wake Up u van A tot Z. De kostprijs van een product kan al snel dalen wanneer u outsourcing toepast, maar ook heeft u minder te maken met bijvoorbeeld personeelsmanagement en hoeft u minder of zelfs helemaal niet te investeren in productieruimtes. Zo zijn er allerlei voordelen aan outsourcen van productie verbonden. Het belangrijkste hieraan is dat u zich kunt focussen op de kerntaken van uw bedrijf, terwijl de productie u uit handen wordt genomen. Uiteraard leidt de lage kostprijs ook tot een betere prijs-kwaliteitverhouding voor uw klanten.

Vragen? Neem contact op!

Productie outsourcen aan fabrikanten in het buitenland

Het outsourcen van productieprocessen is tegenwoordig heel populair, bijvoorbeeld het laten produceren van goederen in China. Het is een echte trend in de hedendaagse globaliserende wereld. U moet echter wel weten hoe u uw productie kunt outsourcen en hoe u de controle hierover houdt. Het team van Wake Up is zeer gespecialiseerd en biedt u, indien gewenst, een End-to-End service aan. U wordt hierbij van A tot Z begeleid en geadviseerd. U kunt er ook voor kiezen om delen van de outsourcing aan ons over te laten en op bepaalde terreinen zelf de touwtjes in handen te hebben. U kunt in ieder geval altijd rekenen op de meest nauwkeurige kwaliteitscontrole door onze specialisten.

Geef uw voorkeuren door

Van welke diensten van Wake Up wilt u gebruikmaken? Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw bedrijf, zodat het outsourcen van de productie u daadwerkelijk veel voordeel oplevert. Neem contact op door te bellen naar +31 (0)30 697 32 40, of vul het contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!