Eigen label

Een eigen label opzetten is zo gemakkelijk nog niet, maar het wordt met de dienstverlening van Wake Up al een stuk haalbaarder. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in productontwikkeling, maar ook in wereldwijde in- en export en logistiek. Wanneer u een eigen label wilt opzetten, moet u met veel aspecten rekening houden. Zeker wanneer u op internationaal niveau producten wilt inkopen en wilt voorzien van een eigen label, is het goed om een goede adviseur en manager ter ondersteuning te hebben.

Vragen? Neem contact op!

Met onze complete service kunt u uw eigen label succesvol opzetten

Een private label is een merk dat je geeft aan producten die geproduceerd zijn door een ander bedrijf, bijvoorbeeld een producent in het buitenland. Een goed voorbeeld hiervan zijn huismerken van supermarkten, maar ook in vele andere marktsegmenten worden private labels toegepast. Denk hierbij aan mobiele telefonie en cosmetica. Schakel ons team in en alles wordt voor u geregeld, bijvoorbeeld als u producten wilt inkopen in China. Wij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving omrent in- en export in Azië. Ook in dat werelddeel opereren onze collega’s vanuit onze vier kantoren. Dus of u nu een eigen label wilt opzetten of juist een nieuw product wilt ontwikkelen, wij zijn u graag van dienst. Bovendien profiteert u bij ons van:

  • Een klantgerichte service, waarbij er altijd een contactpersoon bereikbaar is om oplossingen te vinden voor problemen. Natuurlijk altijd met een proactieve werkwijze.
  • Een service op maat en op elk niveau, van groot- tot kleinschalig.
  • Inkoop en ontwikkeling van een breed scala aan producten.

Ervaren en deskundig

Het deskundige team van Wake Up staat voor u klaar om alle facetten van het opzetten van een eigen label soepel te laten verlopen. In meer dan 30 jaar hebben we een uitgebreid track-record opgebouwd. Vele opdrachtgevers hebben dankzij onze dienstverlening unieke producten op de markt gebracht die de hele wereld over gaan. Neem contact op wanneer u van plan bent om een eigen label op te zetten of u gebruik wilt maken van onze andere diensten. Bel naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor u.

 

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!