Goederen importeren uit China

Wanneer u goederen wilt importeren uit China, regelen we dat snel en efficiënt voor u. Met ons uitgebreide netwerk bij een groot aantal internationale fabrikanten, halen wij met zekerheid uw producten naar Nederland. Wake Up heeft vier kantoren in Azië, waar onze deskundige collega’s dagelijks met veel enthousiasme onze opdrachtgevers ondersteunen in het distributieproces, productontwikkeling, het bewaken van kwaliteit van producten en nog veel meer. Wanneer u goederen uit China wilt importeren, kunnen wij dus snel en met gemak ons team in Azië inschakelen. Al tientallen jaren voeren wij internationale operaties uit voor opdrachtgevers uit allerlei branches.

Vragen? Neem contact op!

Zorgeloos goederen importeren uit China op een betrouwbare manier

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die goederen uit China importeren voor hun eigen markt. Het is namelijk een populair land waar bedrijven outsourcing kunnen toepassen. We hebben drie kantoren gevestigd in China en één in Vietnam. Hier is ons eigen personeel werkzaam. Daaronder vallen ook onze kwaliteitsmanagers, die de kwaliteit van de producten van onze opdrachtgevers voortdurend in de gaten houden. Zij auditen fabrieken en controleren alle goederen nauwkeurig, op basis van de actuele wet- en regelgeving. Ook hebben onze collega’s uitgebreide kennis over productcertificering. U kunt dus zorgeloos goederen laten importeren uit China.

Professioneel produceren en importeren

Heeft u een product ontwikkeld en wilt u het in China laten maken? Naast goederen importeren uit China, regelen wij ook graag de productie in dit land. De beste fabrikanten worden geselecteerd en ook wordt de productie van uw goederen nauwkeurig en regelmatig gecontroleerd. Goederen importeren uit China gaat niet zonder dat een zending 100% op kwaliteit gecheckt is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Bel naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!