Goederen importeren uit China

Met onze services kunt u op een betrouwbare en efficiënte manier goederen importeren uit China. Altijd met een 100% kwaliteitscontrole. Neem contact op.

Wanneer u goederen wilt importeren uit China regelen we dat snel en efficiënt voor u. Met ons uitgebreide netwerk bij een groot aantal internationale fabrikanten halen wij met zekerheid producten voor uw markt naar Nederland. Wake Up heeft vier kantoren in Azië, waar onze deskundige collega’s dagelijks met veel enthousiasme onze opdrachtgevers ondersteunen in het distributieproces, productontwikkeling, het bewaken van kwaliteit van producten en nog veel meer. Als u goederen uit China wilt importeren kunnen wij dus snel en met gemak ons team in Azië inschakelen. Al tientallen jaren voeren we internationale operaties uit voor opdrachtgevers uit allerlei branches.  

Zorgeloos goederen laten maken in China op een betrouwbare manier

China is een populair land voor outsourcing, ofwel het uitbesteden van voorheen bedrijfseigen activiteiten. Steeds meer bedrijven laten goederen produceren in China in plaats van deze zelf te produceren tegen hogere kosten die productie in Europa in de regel met zich meebrengen.  
Wij hebben drie kantoren gevestigd in China en één in Vietnam. Hier zijn onze eigen mensen werkzaam. Daaronder vallen ook onze kwaliteitsmanagers, die de kwaliteit van de producten voor onze opdrachtgevers voortdurend in de gaten houden. Zij auditen fabrieken en controleren alle goederen nauwkeurig, op basis van de actuele wet- en regelgeving. Ook hebben onze collega’s uitgebreide kennis over productcertificering. U kunt dus zorgeloos goederen laten vervaardigen in China. 

Professioneel produceren en importeren

Heeft u een nieuw product ontwikkeld en wilt u het in China laten maken? Ook dat regelen wij graag voor u. De beste fabrikanten worden geselecteerd, productie wordt pas gestart na goedkeuring van de samples en ook wordt er tijdens en na de productie van uw goederen regelmatig en nauwkeurig gecontroleerd. Goederen worden niet verzonden uit China voordat een zending 100% op kwaliteit gecheckt is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Bel naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier in. 

Onze kracht

35 jaar ervaring

In meer dan 35 jaar hebben we een uitgebreid track-record opgebouwd van een groot aantal verschillende unieke producten voor vele opdrachtgevers. Ook hebben wij in deze periode een uitgebreid netwerk opgebouwd bij een groot aantal betrouwbare fabrikanten. Wij zijn een graag geziene partner, voor zowel onze opdrachtgevers en onze fabrikanten.

Wereldwijd netwerk

Met behulp van onze eigen kantoren, 5 in Azië en 1 in Europa, en onze partners in Amerika zijn wij in staat een internationale End-to-End service aan te bieden. Van idee voor het ontwikkelen van een nieuw product tot en met het leveren van een succesvol product aan de uiteindelijke opdrachtgever.

Kwalitatieve producten

De reputatie van onze opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Het grootste gedeelte van onze tijd besteden wij dan ook aan het controleren en bewaken van de productkwaliteit. Er gaat geen zending uit de fabrieken weg zonder dat deze uitvoerig door ons gecontroleerd is en voldoet aan alle meest recente wet en regelgeving.

Service

Wat ons écht onderscheidend maakt is de verregaande persoonlijke dienstverlening die wij bieden. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die uw projecten van A tot Z begeleidt. Het meest belangrijk is, en blijft, dat we doen wat we beloven en verder gaan waar een ander stopt.

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!