Produceren in China

Producten laten produceren in China is tegenwoordig een populaire maatregel die bedrijven nemen om bijvoorbeeld kosten te besparen en meer de focus te leggen op R&D. Echter, een goede producent is zonder goede hulp niet zo snel gevonden. China is een enorm land met uiteenlopende fabrikanten en de Chinese taal en cultuur verschillen enorm met de westerse. Waar moet u beginnen als u voor het eerst wilt produceren in China? Bij Wake Up staat een deskundig team voor u klaar om alles van A tot Z te regelen.

Vragen? Neem contact op!

De voordelen van produceren in China

Wanneer u de productie van uw goederen overlaat aan een Chinese producent, profiteert u van vele voordelen voor uw bedrijf. Daarom maakt outsourcing tegenwoordig een belangrijk deel uit van internationale handel. Ten eerste is de kostprijs van uw producten lager en de efficiëntie van de productie hoger. Omdat het productieproces grotendeels u uit handen wordt genomen, investeert u bijvoorbeeld niet in productieruimtes en alle aspecten rondom personeelszaken. Zonder een deskundige mediator wordt het echter lastig om nauw in contact te blijven met een producent in China. Hiervoor zijn onze Aziatische kantoren, waarvan drie in China, in het leven geroepen. Hier werkt ons eigen team dagelijks voor opdrachtgevers die willen produceren in China. Ook u kunt profiteren van onze ervaren professionals!

Vraag naar de mogelijkheden

Wij geven u graag meer informatie over produceren in China en het selecteren van een betrouwbare producent. U ontvangt bij ons een End-to-End service, met begeleiding en advies van A tot Z. Wilt u een deel van het productieproces uitbesteden aan een Chinese fabrikant? Maak dan uw plannen kenbaar en wij gaan voor u aan de slag. Neem contact op door te bellen naar +31 (0)30 697 32 40, of vul het contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!