Produceren in China

Ook uw bedrijf kan op succesvolle manier goederen produceren in China. Wij bieden een complete én op maat samengestelde dienstverlening. Neem contact op.

Producten laten produceren in China is tegenwoordig een populaire maatregel die bedrijven nemen om bijvoorbeeld kosten te besparen en meer de focus te leggen op R&D. Een goede producent is zonder goede hulp niet zomaar gevonden. China is een enorm land met vele fabrikanten en de Chinese taal en cultuur verschillen enorm met de westerse. Waar moet u beginnen als u voor het eerst wilt produceren in China? Bij Wake Up staat een deskundig team voor u klaar om alles van A tot Z te regelen. 

De voordelen van produceren in China

Wanneer u de productie van uw goederen overlaat aan een Chinese producent, profiteert u van vele voordelen voor uw bedrijf. Daarom maakt outsourcing tegenwoordig een belangrijk deel uit van internationale handel. Ten eerste is de kostprijs van uw producten lager en de efficiëntie van de productie hoger. Omdat het productieproces u grotendeels uit handen wordt genomen, investeert u bijvoorbeeld niet in productieruimtes en alle aspecten rondom personeelszaken.  
Zonder een deskundige schakel ter plaatse is het vaak een te grote uitdaging om goed in contact te blijven met een producent in China. Hiervoor zijn onze Aziatische kantoren, waarvan drie in China, in het leven geroepen. Hier werkt ons eigen team dagelijks voor opdrachtgevers die willen produceren in China. Ook u kunt profiteren van onze ervaren professionals! 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij geven u graag meer informatie over produceren in China en het selecteren van een betrouwbare producent. U ontvangt bij ons een End-to-End service, met begeleiding en advies van A tot Z. Wilt u een deel van het productieproces uitbesteden aan een Chinese fabrikant? Maak dan uw plannen kenbaar en wij gaan voor u aan de slag. Neem contact op door te bellen naar +31 (0)30 697 32 40, of vul het contactformulier in. 

Onze kracht

35 jaar ervaring

In meer dan 35 jaar hebben we een uitgebreid track-record opgebouwd van een groot aantal verschillende unieke producten voor vele opdrachtgevers. Ook hebben wij in deze periode een uitgebreid netwerk opgebouwd bij een groot aantal betrouwbare fabrikanten. Wij zijn een graag geziene partner, voor zowel onze opdrachtgevers en onze fabrikanten.

Wereldwijd netwerk

Met behulp van onze eigen kantoren, 5 in Azië en 1 in Europa, en onze partners in Amerika zijn wij in staat een internationale End-to-End service aan te bieden. Van idee voor het ontwikkelen van een nieuw product tot en met het leveren van een succesvol product aan de uiteindelijke opdrachtgever.

Kwalitatieve producten

De reputatie van onze opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Het grootste gedeelte van onze tijd besteden wij dan ook aan het controleren en bewaken van de productkwaliteit. Er gaat geen zending uit de fabrieken weg zonder dat deze uitvoerig door ons gecontroleerd is en voldoet aan alle meest recente wet en regelgeving.

Service

Wat ons écht onderscheidend maakt is de verregaande persoonlijke dienstverlening die wij bieden. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die uw projecten van A tot Z begeleidt. Het meest belangrijk is, en blijft, dat we doen wat we beloven en verder gaan waar een ander stopt.

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!