Een prototype laten maken

Wanneer u een nieuw product wilt ontwikkelen, moet u vaak ook een prototype laten maken. Alleen zo kunt u beoordelen of het product vervolgens in grote aantallen geproduceerd kan worden. Een prototype is dan ook een wezenlijk onderdeel van productieontwikkeling. Bij Wake Up kunt u terecht voor het laten uitvoeren van een prototype van uw toekomstige product, maar ook in alle andere fases van het productieproces ondersteunen we u graag.

Vragen? Neem contact op!

Waarom een prototype laten maken?

‘Prototyping’ is het maken van een proefmodel van een nieuw product, bijvoorbeeld een werktuig of een bepaalde toepassing. Vaak wordt hierbij gebruikgemaakt van 3D modellen, afhankelijk van het soort product. Soms is het verstandig om meerdere prototypen laten maken voor meerdere tussentijdse evaluaties. U als opdrachtgever kan, doordat wij een groot netwerk hebben opgebouwd met fabrikanten, eenvoudig het laten maken van een prototype overlaten aan ons. Wilt u bijvoorbeeld een prototype van uw product dat in Azië gemaakt wordt? Dan zetten wij ons team op onze Aziatische kantoren in voor een professioneel resultaat.

Profiteer van onze End-to-End service

Goederen inkopen en importeren uit India, China of een Europees land: wij zijn van alle markten thuis. Hierbij bieden we u een complete, oftewel End-to-End service. Dit wil zeggen dat alle aspecten van uw productie- en/of inkoopproces worden meegenomen in de dienstverlening. Hieronder valt onder meer het ontwikkelen van een prototype, maar bijvoorbeeld ook het maken van een eigen label of merk. Tevens regelen wij alles op het gebied van distributie, R&D, outsourcing en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden en bel naar +31 (0)30 697 32 40, of vul het contactformulier op de website in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!