Een eigen merk maken

 

Heeft u de ambitie om een eigen merk te maken, maar heeft u ondersteuning nodig bij het opzetten ervan? Bij Wake Up staat een gespecialiseerd en ervaren team klaar om uw eigen merk tot een groot succes te maken. Al meer dan 30 jaar werken wij met opdrachtgevers om hun topproducten op de markt te brengen. Hiervoor passen we te allen tijde een complete en klantgerichte service toe. Bovendien opereren we in een uitgebreid internationaal netwerk, waarbij een professionele en oplossingsgerichte werkwijze centraal staat. Uw eigen merk opzetten en het succesvol op de markt brengen? Wij zijn u graag van dienst.

Vragen? Neem contact op!

Een eigen merk maken met een complete dienstverlening

Er zijn verschillende manieren om een eigen merk te maken. We kunnen u bijvoorbeeld voor een groot deel ondersteunen met productontwikkeling, oftewel het opzetten van een nieuw product met een eigen merk. Daarnaast is er ook de optie om een private label toe te passen, waarbij wij als inkooporganisatie veel voor u kunnen bereiken op internationaal niveau. Het maken van een eigen merk is vaak alleen nog maar het begin. Daarom bieden wij een End-to-End service aan. Dit wil zeggen: een complete dienstverlening van idee tot het ontwikkelen van een nieuw product. Met onze expertise op het gebied van logistiek wordt uw product in perfecte staat geleverd aan de klant. Geef uw wensen door en bespreek met ons de mogelijkheden voor het opzetten van een eigen merk.

Een persoonlijke aanpak

De begeleiding van A tot Z en een vast contactpersoon van Wake Up maken het opzetten van een eigen merk efficiënt en persoonlijk. Ondernemers en ontwikkelaars kunnen zo hun ambities op de wereldmarkt volgen. In Azië bevinden zich vier van onze kantoren en ook hebben we twee vestigingen in Europa. Wanneer u contact opneemt, beantwoorden wij graag al uw vragen. Bel naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!