Een eigen product ontwikkelen

Een eigen product ontwikkelen is een vak apart waarbij veel aspecten komen kijken. Er is vandaag de dag al heel veel ontwikkeld en het is de kunst om een uniek concept op te zetten. Wanneer u een eigen product op de markt wilt brengen, is het tevens van belang dat u goede inschattingen maakt. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de behoeften van uw klanten en de mogelijkheden tot verdere verbetering van het product. Ook de toegang tot de markt is bij het ontwikkelen van een eigen product van belang. Wake Up is graag uw partner als het gaat om het ontwikkelen en op de markt brengen van een eigen product, naast alle andere facetten van dit vakgebied.

Vragen? Neem contact op!

Waar helpen we u mee als u ons inschakelt om een eigen product te ontwikkelen?

De laatste jaren heeft het team van Wake Up zich nog meer gespecialiseerd in productontwikkeling, in samenwerking met onze relaties. Samen met opdrachtgevers verzorgen we onder meer de R&D, prototyping en het maken van mallen. Zelfs het ontwikkelen van de verpakkingen, handleidingen en het screenen van fabrieken behoren tot onze diensten. Bij het op de markt brengen van een eigen product hoort vaak ook het opzetten van een eigen merk, waar we u ook graag in ondersteunen. Kortom, alles rondom het ontwikkelen van een eigen product is bij Wake Up binnen handbereik. Vertel ons waar u hulp bij kunt gebruiken en informeer naar de mogelijkheden voor uw concept.

Een complete, klantgerichte service

Ons dienstenpakket bij het ontwikkelen en op de markt brengen van een eigen product is niet alleen een totaalservice; ook focussen wij ons sterk op uw specifieke product. Wij volgen geen standaard stappenplan, maar komen met onze integrale productontwikkeling tot het beste resultaat door alle diensten op maat aan te bieden. Ons team gaat proactief te werk, geeft gedegen advies, staat klaar voor snelle oplossingen en is uitstekend bereikbaar. Op nationaal, Europees of zelf wereldwijd niveau een nieuw eigen product op de markt brengen? Maak uw ideeën kenbaar en neem contact met ons op. Bel hiervoor naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

 

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!