Importeren uit Pakistan

Importeren uit Pakistan wordt eenvoudiger met onze expertise. Neem gerust contact op! Wij werken graag met u samen om alles verantwoord en snel te realiseren.

Wilt u goederen importeren uit Pakistan en zoekt u een betrouwbare partner die alle fases van het proces kan regelen? Dan is Wake Up u graag van dienst. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met wereldwijde inkoop van producten, maar ook met productontwikkeling en het managen van logistieke processen. Wanneer u producten wilt importeren uit Pakistan, bijvoorbeeld voor uw groot- of detailhandel, verlenen de specialisten van Wake Up u graag een complete service. 

Zorgeloos goederen importeren uit Pakistan met de hulp van ons ervaren team

U profiteert van onze End-to-End service wanneer u goederen uit India laat importeren. Er komt uiteraard wat bij kijken wanneer u besluit om zelf producten uit het buitenland in te kopen. Met een partner als Wake Up is het eenvoudiger dan gedacht. Ons team selecteert betrouwbare fabrikanten met een kwalitatief hoogwaardige productie. De rapportages van onze regelmatige kwaliteitscontroles in fabrieken (audits) delen wij direct met u. Ook zorgen wij ervoor dat de fabrieken op een verantwoorde manier produceren en dat wij alleen samenwerken met fabrikanten die hun werknemers goed behandelen. Voordat wij uw goederen importeren uit Pakistan is alles perfect gecontroleerd. Uiteraard houden wij u steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot uw goederen.  

Neem contact op voor meer informatie

Geef aan ons door wat uw voorkeuren zijn voor het importeren van goederen uit Pakistan, bijvoorbeeld op het gebied van planning en distributie. We maken een plan van aanpak op maat, gebaseerd op de dienstverlening die bij uw specifieke inkoopwensen past. Bel naar +31 (0)30 697 32 40 of vul het contactformulier op de website in. 

Onze kracht

35 jaar ervaring

In meer dan 35 jaar hebben we een uitgebreid track-record opgebouwd van een groot aantal verschillende unieke producten voor vele opdrachtgevers. Ook hebben wij in deze periode een uitgebreid netwerk opgebouwd bij een groot aantal betrouwbare fabrikanten. Wij zijn een graag geziene partner, voor zowel onze opdrachtgevers en onze fabrikanten.

Wereldwijd netwerk

Met behulp van onze eigen kantoren, 5 in Azië en 1 in Europa, en onze partners in Amerika zijn wij in staat een internationale End-to-End service aan te bieden. Van idee voor het ontwikkelen van een nieuw product tot en met het leveren van een succesvol product aan de uiteindelijke opdrachtgever.

Kwalitatieve producten

De reputatie van onze opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Het grootste gedeelte van onze tijd besteden wij dan ook aan het controleren en bewaken van de productkwaliteit. Er gaat geen zending uit de fabrieken weg zonder dat deze uitvoerig door ons gecontroleerd is en voldoet aan alle meest recente wet en regelgeving.

Service

Wat ons écht onderscheidend maakt is de verregaande persoonlijke dienstverlening die wij bieden. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die uw projecten van A tot Z begeleidt. Het meest belangrijk is, en blijft, dat we doen wat we beloven en verder gaan waar een ander stopt.

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!