Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is een belangrijk onderdeel van een productieproces in zijn geheel. Hoe kunt u op internationaal niveau een concept ontwikkelen voor uw nieuwe of verbeterde product? Bij Wake Up staat een gespecialiseerd team klaar dat u van A tot Z helpt met de ontwikkeling van uw producten over de hele wereld. Wij verzorgen de volledige internationale operatie, dus ook op het gebied van conceptontwikkeling. Daarnaast bieden wij een service op maat die toegespitst is op uw wensen en doelen.

Vragen? Neem contact op!

Conceptontwikkeling is cruciaal

Wilt u een internationale productontwikkeling opstarten? U wilt uiteraard graag weten hoe innovatief uw product is en wat de impact op de markt zal zijn. Het ontwikkelen van een concept is een vak apart en er is creativiteit voor nodig. Wat is uw doelgroep? Welke behoeften van uw consumenten wilt u vervullen en wat denkt u dat ze van uw product kunnen verwachten? Deze en nog veel meer vragen horen bij het terrein van conceptontwikkeling. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van een waterdicht concept. Of u zich nu wilt richten op de Aziatische of Europese markt, of nog specifieker.

Een klantgerichte service

Het ontwikkelen van een eigen product wordt door het team van Wake Up op maat geregeld. Het kan zo zijn dat u hulp nodig heeft bij een bepaald deel van het ontwikkelings- en productieproces, of juist bij alles wat er bij komt kijken. Wij zijn dus, naast conceptontwikkeling, nog in talloze andere aspecten gespecialiseerd. Wilt u producten inkopen in het buitenland en wilt u hiervoor outsourcing toepassen? Ook hierbij zijn we u graag van dienst. Neem contact op door te bellen naar +31 (0)30 697 32 40 of vul ons online contactformulier in.

Onze Kracht

30 jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Kwalitatieve producten
Uitstekende service

Onze opdrachtgevers

Body & Fit
Jumbo
BeterbedLipton Schoonenberghoorcomfort"

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!